Video's

                         West Brabantrit 2015 geslaagd ondanks regen..De 17e toerrit van de Etten Leurse Bromfietsvrienden is 23 mei verreden. Hier een klein verslag met wat foto’s.


           rit 2015 1a

Een mooie opkomst bij café Roeloffs zo’n 150 inschrijvingen voor de jaarlijkse rit. Onder deze brommerliefhebbers een groot aantal bekenden maar ook nieuwe gezichten en dat doet ons goed.
   
rit 2015 a
Ze waren er op tijd bij, onder het genot van een bakje koffie worden de Zundapp en Kreidlerverhalen weer op de spits gedreven. Er is volop aandacht voor de verschillende merken en uitvoeringen die deze dag aanwezig zijn.

   CIMG2817 800x600
Dan net na de klok van 11 uur gaat het circus met de gebruikelijke tweetaktwolken van start om onze uitgepijlde route te gaan rijden.

Helaas al snel laten de donkere wolken hun inhoud naar beneden vallen en de regenkleding moet worden aangetrokken. Toch word er volop genoten van de route die Bart weer eens heeft uitgezet.

                rit 2015 f


                         rit 2015 d
 


Later word het droog en zowaar even later schijnt de zon.

                rit 2015 l

 rit 2015 i
De brommers worden bij terugkomst opgevangen bij onze kraam waar de eerder door Monique genomen foto word uitgereikt. Ondanks de nattigheid tevreden gezichten, de vrijwilligers van ELBV weten weer waarvoor ze het allemaal doen !!    Bedankt allemaal, deelnemers, sponsors, stichting Adriaan van Bergen en ELBV