IMG 20181116 WA0005

Beste Kees,

Wat valt er nog te zeggen, je hebt gestreden tot het laatst, het was op.

Een trouw en enthousiast ELBV lid, perfectionistisch restaurateur en fanatiek deelnemer aan de diversen beurzen en toertochten, bij ons en door heel het land.

Daar waar technische, of wat voor hulp er ook nodig was, stond hij voor eenieder klaar, je had een klein streepje voor als het probleempje een kreidler betrof.

Mensen konden op hem rekenen en bouwen.

Zo herinneren wij ons de 1e beurs nog in de Leysdream te Roosendaal, hoe zouden we dit moeten aanpakken ?

Kolfje naar de hand van Kees, we moeten iets bedenken waarmee we de aandacht van de mensen trekken, ”hej” zei Kees, ik weet wel iets, ik breng mijn kraan mee en die stellen we dan op voor de Leysdream en hangen er een oude brommer in.

Nou Kees dat was een succes, 5 jaar lang heb je de kraan op zondag gehaald, geplaatst en weer terug naar de zaak gebracht.

Net als oldtimers was zijn werk als kraanmachinist, meer als 35 Jaar lang zijn passie, soms stuurde je even gauw, een foto vanaf de plaats waar je aan het werk was, als hij weer eens iets aparts in zijn kraan had hangen.

Bij de Clubvergaderingen bijna altijd aanwezig, het interesseerde je hoe het met de mensen en de club verging. Ook het samenzijn met een biertje na de vergadering bij Cafe Roeloffs, was een zeer belangrijk moment. We hebben vaak en veel gelachen.

Spijtig genoeg hebben we begin dit jaar, afscheid moeten nemen van nog een brommervriend, Werner, voorzitter van onze ELBV.

Een opvolger was nodig, al snel kwam jouw naam op tafel Kees. Echter voordat we het konden vragen, bereikte ons het verschrikkelijke nieuws dat je ernstig ziek was. “Ik ga er voor vechten!” zei je, en zoals eenieder weet, gevochten heb je…

Verrast waren we, toen je met Anja helemaal naar Klimmen - Limburg bent gegaan om daar te genieten van de meest populaire toertocht, de Heuvellandrit met zijn vele brommers en

brommer liefhebbers.

Groot was de verbazing toen je samen met John, op je Kreidler “de Norris” naar het Oldtimerfestival Moerdijk bent gereden, je zat daar in het stralende zonnetje op het terras, waar je met vele brommervrienden heb kunnen kletsen en je biertje heb gedronken, dat was genieten.

Daarna ging het snel minder met je, belande in een rolstoel, mede door een bloeding in je hoofd, voor jou was een dieptepunt bereikt.

4 weken geleden was je nog op onze onderdelenbeurs, in de Vijfsprong, Rucphen, waar jij je ook vol voor inzette, Ad, onze voorzitter heeft daar nog even met je gesproken, je strijd leek toen al gestreden, nu vandaag zijn we hier met zijn alle om afscheid te nemen van een fijne mens en brommervriend, Kees, het ga je goed, wij gaan je harstikke missen.

Wij wensen voor Anja en de familie veel sterkte.

Namens de Ettenleursebromfietsvrienden John