Boerendag Alphen, geslaagd evenement !

 

                                                  

 

Vandaag 11 augustus hebben we een bezoek gebracht aan een weiland vol tractoren en allerlei aanverwante attributen die vroeger of nu met de boerderij te maken hebben.

 

     

 

Mooi was het ook dat er voor klassieke bromfietsen een uitgepijlde toertocht aan vast zat, wat wij bromfietsvrienden natuurlijk erg gezellig vinden.

We werden netjes ontvangen en de brommers konden worden geparkeerd op een strook beton zodat de standaard niet wegzakte. Ik schat zo’n 70 deelnemers te hebben gezien waaronder veel bekenden die we bij onze rit of op onze beurs ook wel eens tegenkomen.

 

 

 

 

 

Een tocht van zo’n 50 km door het Brabantse land en een stukje België, een heel mooi ritje. In de buurt van Baarle Nassau kozen we er voor om niet het dorp in te rijden maar ergens een klein cafeetje te zoeken om daar even op het terras te genieten.

Jammer, zo’n drie terrassen waren gesloten dus uiteindelijk zijn we maar doorgereden en hebben in Alphen nog wat gedronken van onze consumptiebonnen.

Pech ook voor onze ELBVers uit een ander groepje, toen van één van hen de bougies ( 3 stuks ) op waren is er maar besloten om naar huis te rijden.

 

                                       

 

Wel een hele mooie dag hebben we gehad, dit is zeker mede te danken aan het mooie weer en natuurlijk aan de organisatie van de boerendag. Bedankt en tot de volgende keer…..