Rit 2011 ondanks het matige weer toch weer een succes.

 

 

 

Toen ik ’s morgens bij mij thuis wegreed scheen nog enigszins de zon, de weersvoorspelling was niet eens zo slecht.

Na jaren van zomerzon tijdens onze ritten moesten velen van ons een flinke regenbui trotseren om dit jaar mee te doen. Toch was de opkomst wederom groots, zo’n 150 inschrijvingen.

 

                         

 

De foto als herinnering doet het altijd goed dus ook dit jaar hebben we daar weer voor gezorgd. ( nog bedankt HPK voor de bordjes )

 Vele nieuwe gezichten, van heinde en ver zijn ze naar ons toe gekomen, vanuit Maastricht zelfs met 13 rijders. Dit maakt het leuk voor ons als organisatie, je weet dan waarvoor je het allemaal doet.

Ook onze trouwe rijders waren weer volop aanwezig en velen hadden elkaar al een tijd niet gezien, lekker “buurten” dus.

 

                                  

 

Om 11 uur was het droog en ieder kon zich opmaken voor de start. De uitgepijlde route voerde met een grote boog rondom Etten Leur, ongeveer halverwege hadden we een mooie pauzeplaats in Oud Gastel bij de Harley Club. Jammer dat enkele rijders de bordjes voor de pauze hadden gemist, het was er echt gezellig.

 

                           

 

Om een uur of twee kwamen de eerste rijders alweer terug bij het eindpunt om verder de middag door te brengen op de havenfeesten, ook hier was weer veel te zien. Het viel ons op dat veel mensen dit jaar bleven “hangen” om nog gezellig wat te drinken, iedereen was tevreden. Bij Monique kon de foto worden opgehaald, een mooie herinnering aan een geslaagde dag.

Wij van de organisatie danken jullie allemaal voor de grote opkomst en tot de volgende keer