"Drie maal Ad is scheepsrecht"!

    klein    Vandaag 3 juli hebben wij mogen genieten van een tourtocht door ons west Brabantse landschap. Aan deze tocht wordt niet zo veel ruchtbaarheid gegeven maar heeft in de loop van de jaren een reputatie opgebouwd met name om de gezellige ontspannen sfeer tijdens het verzamelen en onderweg.
    Er zijn zelfs rijders geweest die in voorgaande jaren alleen op de koffie kwamen en daarna weer naar huis reden.  Zo niet dit jaar, de organisatie heeft zowaar wat verzonnen wat ik, een ervaren rittenverslinder, nog niet eerder heb meegemaakt.


                   klein 3 zegge
   
     


    Om iedereen tevreden te stellen werd er gereden met twee groepen.... Normaal is dat een snelle en een langzame groep maar niet hier!
Het gaat hier om een uitgepijlde route en diezelfde route wordt ook begeleid door een voorrijder.
Dit is het ei van Columbus !  Zo stel je beide groepen tevreden.

     Dus zo komt de dag daar en we zijn met een aantal liefhebbers van ELBV naar Zegge gereden om daar zoals gewoonlijk elkaar te ontmoeten en ervaringen ( het slechte weer  van de laatste tijd en zo) te delen.
Dit alles onder het genot van een bakje koffie en in de stralende zon. Ook de toekomstige rijdertjes zijn al aanwezig.
     Zoals altijd gaat na een korte toespraak van AD..... het circus van start.
Ik heb er voor gekozen om de pijlen route te nemen en dat bevalt goed, geen rookoverlast en een heerlijk uitzicht.. Hulde aan de organisatie het is een prachtige rit richting BelgiĆ«. Een korte stop bij de "Kiekenhoeve" en een paar !! druppels regen brengen ons weer richting Zegge waar na de rit opvallend veel mensen blijven "hangen" onder het genot van een biertje of een glaasje fris.

            klein 7 zegge


      Weinig uitvallers en een geslaagde dag, een felicitatie waard Ad , Ad en Ad en natuurlijk al diegenen die jullie geholpen hebben.

                         klein 4 zegge


               

                                             klein 2 zegge