Beste allemaal,

Het bestuur en de rittencommissie is op 15 maart bij elkaar geweest om het een en ander verder te regelen en afspraken te maken voor onze rit(ten) en andere zaken.

Het bestuur is gelukkig na een lange tijd weer volledig en we hebben in de persoon van Bert Aalbregt  weer een  secretaris. Bert is geen vreemde onder ons hij heeft o.a. 10 jaar geleden ook in de organisatie gezeten  voor Guiness Book of Records in Wemeldinge.

We zijn druk bezig met onze rit van 26 mei. Er zijn al route verkenningen geweest hoe we de rit gaan rijden en waar een goed rustmoment kan worden ingelast. Zoals de verkenning laat aanzien wordt het een hele interessante tocht en zal worden uitgezet met pijlen zodat iedereen op zijn eigen tempo de route kan rijden.

( Donateurs die voor 2012 nog niet  hebben betaald doe het dan nu want voor donateurs is deelname gratis anders € 7,50)  Je kunt je donatie  € 5,00  voor 2012 overmaken op bankrekening : 10.53.34.014  t.n.v. Stichting Behoud Klassieke Bromfiets. Vergeet uw naam en adres/woonplaats bij uw donatie niet te vermelden s.v.p. !

Voor de rit van 1 juli  de “Verrassingenrit” zijn we ook bezig om routes te verkennen.

Bij de twee bovenstaande ritten gaan we ook aandacht vragen voor het Team SjasPATAT. Voor 2012 gaan we deze activiteit voor een kleine beetje steunen onder het mom, andere doen iets voor ons (sponsors) laten we wij doen voor een ander, en wij doen dat door dat we een deel van het inschrijfgeld van onze rit zullen  overmaken naar Team Sjas PATAT.

                                         

Verder gaan we twee nieuwe rubrieken op de website plaatsen. Een rubriek onder de naam ; Op de koffie bij………….. Een rubriek waarbij onze reporter Bertus Knalpijp regelmatig en willekeurig een donateur  benaderd of hij op koffie kan komen voor een kort verhaaltje en foto’s van jullie bromfiets(sen).                                                               Een andere rubriek waar we aandacht aan willen besteden is “Klassieker van de toekomst” een rubriek waarin we regelmatig  bromfietsen, zogenaamde youngtimers willen beschrijven die misschien over 20 á 30 jaar kunnen benoemen als klassieker.