pears 

 

Beste Bromtolvrienden

                                                         Ossendrecht 26/5 2010

 

*De voorjaarsrit tijdens de Havenfeesten ven de Etten Leurse Bromfietsvrienden(2010)

 

*Na de 10e keer geeft me dit nog steeds een euforisch gevoel, wat ik ook heb bij het TV spektakel “Toen was geluk heel gewoon”.

 

*Al bij aankomst komt de vriendschap je tegemoet,

Je betaald 5 euro en voor die centen, ongeloofelijk!!!! Een bakje koffie- tussen de middag warm eten- na afloop een foto en tenslotte nog ’n strandtent voor 2 personen om met de vrouw nog eens na te genieten. Waar vindt je nog zo’n verzorging? Nergens in Nederland.

 

*En dit alles kan alleen door een bijzonder bestuur, gesteund door familieleden en sympathisanten die overal zoeke naar sponsoren. Wat een werk, al zoolang, en niemand haakt af!!!

 

*Kijk, dat hadden wij ook allemaal in 1950-1960-1970 jaren, en heel langzaam verdween die gemoedelijkheid ongemerkt. Jammer de wereld verhard want iedereen is op weg naar de top in de trant van, “Opzij, ik heb nu even geen tijd”!!

 

*Daarom waan je je op zo”n dag weer met brommer en al in de jaren 60 toen de achterdeur ’s avonds niet per sé op slot hoefde en de autodeur an het slot bleef.

 

·       Dus ik kon maar tot één slotsom komen,

·       Etten Leur; het hele bestuur en alles wat er aanhangt,

·       Jullie zijn hele Lieve, betrouwbare- serieuze mensen waar ik mijn petje voor af neem. Ga alsjeblieft door want wij zijn jullie heel dankbaar.

·       Met de overtuiging dat ik hier voor ’n grote meerderheid gesproken heb groet ik jullie met ’n TOT ZIENS.

*Zo maar een simpele bromfietsvriend

*                                                                     Harry Vollebregt , Ossendrecht

 

Saluté DIRTY  HARRY